Perus suklaamuffinssitaikina, johon sopii täytteeksi mikä vain! Marianne, banaani, valkosuklaa, marjat... Vain mielikuvitus rajana.
Kuvissa olevat muffinssit leivoin vaihtoon lähtevälle ystävälleni. Kuorrutteena on Kinuskikissan valkosuklaa-vaniljatäyte, jota jäi silloisesta amerikkakakusta yli. Kuorrutteen ohjeet pääset katsomaan täältä. Kokonaisuuden kruunasi pensasmustikat ja mansikat.
Kuvissa olevat muffinssit leivoin vaihtoon lähtevälle ystävälleni. Kuorrutteena on Kinuskikissan valkosuklaa-vaniljatäyte, jota jäi silloisesta amerikkakakusta yli. Kuorrutteen ohjeet pääset katsomaan täältä. Kokonaisuuden kruunasi pensasmustikat ja mansikat.
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1 1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
1/2 tl suolaa
2 munaa
2 dl sokeria
100g voisulaa
2 dl maitoa
1 dl rahkaa
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Siivilöi jauhot, leivinjauhe, kaaka ja suola kulhoon.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sitten voi, maitoa ja rahka. Sekoita varovasti kuivien ainesten kanssa.
Kääntele haluamasi täyte tai mausteet taikinaan. Jaa taikina vuokiin. Paista uunissa n. 15-20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti