5/07/2012

Mansikkainen suklaakääretorttu


Your image is loading...




























 


4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
4 rkl (0,6dl) vehnäjauhoja
2 rkl (0,3dl) perunajauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
250 g mansikoita
2 ½ dl mansikkakermaa (Valio)
½ prk rahkaa tai appelsiinituorejuustoa
½ dl vaniljakreemijauhetta
(2 rkl sokeria)


mehua kostutukseksi

Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. (Jos munat ovat pieniä, käytä niitä 5 kpl). Lisää kuivat aineet seoksena siivilän läpi. Sekoita varoen nuolijalla. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10 min. Kumoa kypsä torttupohja sokerilla ripotellulle leivinpaperille.

Soseuta mansikat. Vaahdota mansikkakerma. Sekoita vaahdon joukkoon mansikkasose, rahka ja vaniljakreemijauhe. Lisää sokeria tarpeen mukaan. (jos pohja tarvitsee kostutusta, kostuta). Levitä täyte pohjan päälle.

Kääri torttu rullalle leivinpaperin avulla. Jätä saumakohta alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti